Bæverne

Tune Gruppe's Bæverflok består af børn fra 0. og 1. klasse.

Vi mødes hver mandag kl.: 17:30 til kl.: 19:00, og vores møder går med spejderarbejde, tilrettet Bævernes aldersgruppe. Vi arbejder med et relativt nyt initiativ fra KFUM-Spejderne i Danmark, som hedder: "Arbejdstræet". Dette initiativ er en paraplybeskrivelse for en række færdighedsøvelser og opgaver, som spejderne i alle aldersgrupper arbejder med. For Bæverne er det et basismærke kaldet "Pil", som vi arbejder hen imod, og derudover er der en række specialmærker, hvoraf flere Bævere allerede har erhvervet nogle.

Så snart Bæverne har en uniform, får de en lille bog om arbejdstræet, hvor de kan følge deres anstrengelser i form af ledernes kvitteringer for veludførte opgaver, i relation til et mærke.

Vores holdning er, at Bæverne skal have en kort afstand fra "opgave" til "belønning", hvorfor vi (ligesom børnene - for øvrigt) prioriterer tildeling af mærker højt.

Derved får børnene en anerkendelse for deres mentale og fysiske ydeevne, og de kan glæde sig over - stolt - at fremvise "trofæet" for deres forældre.

KFUM Spejderne Tune Gruppe - Tinggårdslunden 37 - 4030 Tune - Denmark

KFUM Spejderne i Danmark


According to european law we have to have a cookie-policy - Read more about it here Cookies in Use